Staande kapstok hout

Staande kapstok hout

De staande kapstok hout doet ons nostalgisch terugdenken aan vroeger waar hij in menige kroegen te zien was. Hij past ook in uw interieur, want een staande kapstok hout heeft heel wat voordelen. Productinformatie De staande kapstok is zo gebouwd dat gasten rondom aan de kroon de jas kunnen ophangen. Er zijn vele haken, soms ook wat lager voor de kinderen of tassen aan te hangen. Soms is er een paraplubak onderaan.

Door zijn stevige voet en zware uitvoering zal deze staande kapstok hout niet vlug tuimelen.

De kroon is soms draaibaar. Een niette missen product voor uw thuis of op kantoor. De staande kapstok hout is heel divers in zijn uitvoeringen. De klassieker die we kennen uit de oude tijd heeft nieuwe vormen en nieuwe houtsoorten gevonden. Heel trendy en modern ogen de kapstokken van bijvoorbeeld steigerhout. En niet te vergeten: deze kapstok is mobiel, u kan hem bijplaatsen waar u dit wenst. Op de kinderkamer, of in de garage.

Aankoop

De staande kapstok hout koopt u bij de kleinmeubelen, in meubelwinkels, interieurzaken of online. Prijzen kunnen nogal verschillen. Let vooral hoe stevig hij op de grond staat. Deze kapstok mag niet op kleine kinderen vallen. Meestal moet u deze kapstok zelf monteren maar dat is geen groot knutselwerk.